Gastles Tikkie / ABN AMRO Bank N.V. bij Mercurius

Bericht geplaatst op: 9-7-2018Tikkie, deze naam komt je vast bekend voor. Het is een handige app waarmee je je vrienden via Whatsapp geld kan laten overmaken. Dit klinkt natuurlijk als iets waar iedereen gebruik van wil maken en dat is ook de reden waarom deze app enorm populair is in Nederland. We kunnen ons al bijna niet meer voorstellen hoe we geld zouden moeten terugvragen zonder Tikkie daarbij te gebruiken.Toch bestaat deze populaire app nog helemaal niet zo lang, sterker nog, er wordt nog steeds druk aan gesleuteld. 

 

Roland Booijen, een van de bedenkers van Tikkie, kwam speciaal voor Mercurius naar het CGU om een gastles te geven aan de leerlingen. Hier vertelde hij onder andere hoe Tikkie is begonnen, en belangrijker nog, hoe de toekomst van Tikkie eruit zal zien.

Mercurius kijkt terug op een leuke en vooral leerzame gastles. Tikkie is een innoverend merk en groeit steeds verder door. Afgelopen week waren er zelfs al meer dan 3 miljoen gebruikers geregistreerd. Mercurius vond het extra leuk om Roland en het Tikkie team hiermee te feliciteren, dus een mooie en lekkere taart kreeg Roland mee. 

 

 

 Terug