RoosterMededelingen

Je rooster kun je inzien door op Zermelo te klikken. Gebruik je Zermelo voor het eerst, klik dan hier voor de installatie-instructies van de app en voor een eerste kennismaking met het portal. Informatie over toetsen en repetities staan in je persoonlijke rooster. Bij de mededelingen op het portal (en in de app) vind je onder andere informatie over corvee, werklokalen, terugkom-uren, service-uren en afwezigheid van docenten. In de agenda kun je zien welke bijzondere activiteiten er aan gaan komen zoals sportdagen, voorstellingen, excursies, reizen en lesdagen met een verkort rooster. Maar je kunt er ook terugvinden welke repetities eraan komen, wanneer mondelingen gepland zijn of wanneer je profielkeuze bekend moet zijn. 

Wat we anders doen dit schooljaar is dat uitgevallen lessen in de onderbouw niet meer worden opgevangen. We verwachten nu dat je zelfstandig aan het werk gaat. Dat kan in lokaal 021 of in de mediatheek. In beide ruimtes zijn dagelijks (van het 2e tot en met het 7e uur) klassestudenten aanwezig om jullie te helpen met vragen over het huiswerk. Natuurlijk kunnen ook bovenbouwleerlingen bij de klassestudenten terecht. 

 

Rooster klas 6 SE week van 12 tot en met 20 december.

 

Inhaalrepetities

Kijk op deze lijsten of je verwacht wordt bij een inhaalrepetitie. Als je een afspraak gemaakt hebt, maar je staat niet op de lijst, neem dan contact op met je docent!

Vrijdag 14 december onderbouw 9e uur in U16. Klik hier voor de lijst.

Maandag 17 december onderbouw 9e uur in U16. Klik hier voor de lijst.

Maandag 17 december bovenbouw 10e uur in U16. Klik hier voor de lijst. En in U03. Klik hier voor de lijst.

Maandag 7 januari onderbouw 9e uur in U16. Klik hier voor de lijst 

Maandag 7 januari bovenbouw 10e uur in U14. Klik hier voor de lijst

Vrijdag 11 januari onderbouw 9e uur in U16. Klik hier voor de lijst.

Maandag 14 januari onderbouw 9e uur in U16. Klik hier voor de lijst 

Maandag 14 januari bovenbouw 10e uur in U14. Klik hier voor de lijst