RoosterMededelingen

Deze pagina gebruik je om naar Zermelo door te klikken, voor de links naar de inhaalrepetities en om informatie over bv excursies te lezen.

Bij eerste gebruik van Zermelo: Klik hier voor de installatie-instructies van de app, en een eerste kennismaking met het portal.

Informatie over toetsen en repetities staan in je persoonlijke rooster. Een link naar een totaal overzicht kun je op deze pagina vinden.


Informatie over afwezigheid van docenten, corvee, werklokalen, terugkom-uur en service-uren kun je vinden bij de mededelingen op het portal, en in de app.


In de agenda staat informatie over bijzondere activiteiten (bv weken met verkort rooster, voorstellingen, reizen, olympiades, sportdagen). En je kunt er natuurlijk vooruitkijken bv welke repetities eraan komen, wanneer mondelingen gepland zijn of wanneer je profiel keuze bekend moet zijn, etc, etc.

 

Klas 6 klik hier voor een overzicht van het rooster vanaf week 15.

Inhaalrepetities:

Als je naam niet op de lijst staat, maar je hebt wel een afspraak gemaakt, neem dan contact op met je docent

  • donderdag 19 april: bovenbouw en 3F het 8e uur in lokaal U16. Klik hier voor de lijst. KOM OP TIJD ZODAT JE OP TIJD KAN BEGINNEN.
  • vrijdag 20 april: onderbouw (1CDEF, 2BCE, 3AC) het 8e uur in lokaal U16. Klik hier voor de lijst
    vrijdag 20 april: onderbouw (1AB, 2ADF, 3BDE) het 9e uur in lokaal U14. Klik  hier voor de lijst

  • donderdag 26 april: bovenbouw en 3F het 8e uur in lokaal U16. Klik hier voor de lijst. KOM OP TIJD ZODAT JE OP TIJD KAN BEGINNEN.
  • donderdag 17 mei: bovenbouw en 3F het 8e uur in lokaal U16. Klik hier voor de lijst. KOM OP TIJD ZODAT JE OP TIJD KAN BEGINNEN.
  • vrijdag 18 mei: onderbouw (1CDEF, 2BCE, 3AC) het 8e uur in lokaal U16. Klik hier voor de lijst
    vrijdag 18 april: onderbouw (1AB, 2ADF, 3BDE) het 9e uur in lokaal U14. Klik hier voor de lijst