Alumni      

Welkom!

Dit is de pagina van de alumnivereniging van het CGU. Ondanks dat je vertrokken bent van het CGU, kan je via de alumnivereniging altijd verbonden blijven met school. Het doel van de alumnivereniging is om contact te houden met oud-leerlingen en medewerkers. Op die manier zetten we netwerken op en kunnen we zowel elkaar inspireren als huidige CGU'ers. Zo blijven we de band tussen (oud-)leerlingen, medewerkers en het CGU versterken. 

Aanmelden

Lid worden van de alumnivereniging is heel gemakkelijk. Gebruik dit formulier.

Tot 27 jaar is het lidmaatschap gratis! Vanaf 27 jaar wordt een klein lidmaatschapsbedrag gevraagd van € 18,97 (het CGU is opgericht in 1897) per jaar.

Als lid van de alumnivereniging blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen via de gratis nieuwsbrief en ontvang je een uitnodiging voor alle activiteiten. 
Heb je nog vragen? Of wil je een actieve bijdrage leveren in een commissie, Raad van Toezicht of door eenmalig een activiteit te organiseren? Stuur een mailtje naar bestuur@cgu-alumni.nl.

Donatie

Naast de bijdrage als lid heb je ook de mogelijkheid om een donatie te doen aan de alumnivereniging. Meer informatie en het rekeningnumer vind je op https://cgu-alumni.nl/ .

Met deze donatie zorg jij ervoor dat de alumnivereniging meer activiteiten kan oraniseren die altijd gericht zijn op het verbeteren van de band tussen het CGU, huidige leerlingen en alumni.

De alumnivereniging is een non-profitvereniging en de ANBI-status wordt op korte termijn aangevraagd. Indien je vragen hebt over het doen van een donatie, stuur een mailtje naar bestuur@cgu-alumni.nl.