Alumni      

Welkom!

Dit is de pagina van de alumnivereniging van het CGU. Want ondanks dat je vertrekt van het CGU, blijf je altijd verbonden met school.

Doel van de alumnivereniging is om contact te houden met oud-leerlingen, netwerken op te zetten en als inspiratie te dienen voor huidige CGU'ers. Zo blijven we de band tussen (oud-)leerlingen en het CGU versterken.

Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar alumni@cgu.nl.

Aanmelden

Lid
Lid worden van de alumnivereniging is heel gemakkelijk. Via deze link kan je gratis lid worden van de alumnivereniging. Als lid van de alumnivereniging blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen via de gratis nieuwsbrief. 

Premium
Daarnaast heb je de mogelijkheid tot premium lidmaatschap van de alumnivereniging. Hiervoor krijg je toegang tot activiteiten van de alumnivereniging zoals lezingen en borrels. Ook draag je met jouw bijdrage bij aan het realiseren van extra voorzieningen voor de huidige leerlingen op het CGU. Je kan dan denken aan gastlessen, stages en andere leuke dingen. 

Prijsvraag
De alumnivereniging is nog in oprichting en heeft nog geen formele naam. 
Daarom is er een prijsvraag; inzendingen kunnen - alleen door leden of vrienden van de alumnivereniging - worden ingediend via dit formulier. Degene die de winnende naam instuurt, ontvangt een jaar lang gratis premium lidmaatschap!

Dus: roep je klasgenoten op om lid of vriend te worden van de alumnivereniging en lever een pakkende naam in!

Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar alumni@cgu.nl.