Kerstactie

Op 23 december organiseert de Unesco-werkgroep van het CGU een kerstactie met de voedselbank in Utrecht. Deze kerstactie houdt in dat wij voor de voedselbank kerstpakketten maken, om ons zo in te zetten voor mensen die vaak een kerst zonder kerstpakket tegemoet gaan. Iedereen verdient een mooie kerst! Zo kan het CGU ook een beetje aan dit kerstthema bijdragen.

We hebben jullie, leerlingen en medewerkers van het CGU, wel een beetje nodig. Wij vragen jullie om naast het kerstontbijt (afgesproken met jullie mentor), ook iets mee te nemen voor de voedselbank. Dit helpt ons enorm! Denk maar aan kerstkransjes, chocolaatjes, speelgoed, ander voedsel (moet wel lang en buiten de koelkast houdbaar zijn!) of iets anders kerstigs!  

Als je (als vijfde- of zesdeklasser) geen kerstonbijt hebt, kun je nog steeds iets meenemen voor de voedselbank, maar volgt nog waar je dit kan inleveren bij ons.   
En werk je op het CGU? Dan vragen wij jullie ook om iets mee te nemen! Net als bij de bovenbouwers, maken wij nog duidelijk waar je de kerstachtige spullen/voedsel in kan leveren!  
Neem dus op 23 december, bij de kerstviering van het CGU (en je kerstontbijt), iets moois/lekkers/fijns/leuks mee voor de voedselbank! 

Houd de ELO, onze instagram, je mail en de mentorlessen op de hoogte, want wij zullen nog specifieke informatie over de actie daar met jullie delen.  

Wij danken jullie alvast voor jullie hulp, en hopen samen een mooie kerst tegemoet te gaan!  

Groetjes,   
De Unesco-Werkgroep van het CGU 

« ga terug