Schoolvoetbaltoernooi

Afgelopen dinsdag 22 maart hebben maar liefst vier teams uit klassen 3 en 4 voor de eer van het CGU gestreden tijdens het eerste schoolvoetbaltoernooi sinds tijden. De wedstrijden werden gespeeld op de velden van het zonovergoten Kampong. Onze teams hebben het fantastisch gedaan op de Klapperboom! Ons eerste damesteam sleepte een zeer verdiende tweede plaats in de wacht en de alomgerespecteerde Fair Play Bokaal ging naar ons tweede team.

Afgelopen dinsdag 22 maart hebben maar liefst vier teams uit klassen 3 en 4 voor de eer van het CGU gestreden tijdens het eerste schoolvoetbaltoernooi sinds tijden. De wedstrijden werden gespeeld op de velden van het zonovergoten Kampong.

Onze teams hebben het fantastisch gedaan op de Klapperboom! Ons eerste damesteam sleepte een zeer verdiende tweede plaats in de wacht en de alomgerespecteerde Fair Play Bokaal ging naar ons tweede team.

Als klap op de vuurpijl is het ons eerste herenteam na zenuwslopende penaltyreeksen in de halve en hele finale gelukt om het toernooi te winnen! In tijden van grote spanning hield Superwilg het hoofd koel toen hij de laatste penalty van het Unic keerde! Forza CGU!

Het was een suoergezellige en succesvolle dag. Van harte gefeliciteerd jongens en meiden van het CG-Uuuuuuuuu!

Op dinsdag 29 maart maken onze teams uit klas 1 en 2 hun opwachting. Duimen jullie mee?!

Alke

« ga terug