Geplaatst op: maandag 18 februari 2019
Vorige week was de actieweek! In deze week zamelden we met zijn allen geld in voor een goed doel. Dit jaar was het goede doel Inti sisa, een organisatie die in Zuid-Amerika workshops organiseert om het bestaande onderwijs te ondersteunen. 
Geplaatst op: maandag 18 februari 2019

Vrijdag 22 februari vanaf 12.00 uur worden er door Lacadeia tal van activiteiten georganiseerd. Schrijf je nu in via de ELO voor de workshop die jij leuk vindt, of stuur een mailtje naar de betreffende vereniging! Lees verder om te zien waar je zoal uit kunt kiezen. 

Geplaatst op: woensdag 30 januari 2019
Het CGU heeft een bronzen plak binnengesleept bij het NK debatteren voor Scholieren.
Het CGU-team zag het Stedelijk Gymnasium Johan van Oldenbarnevelt uit Amersfoort er met de eerste prijs vandoor gaan.
Geplaatst op: maandag 21 januari 2019
Het Christelijk Gymnasium Utrecht ontving vandaag als eerste school van Nederland het predicaat ‘excellentere school’ van het LAKS. De school kreeg van haar leerlingen een gemiddeld rapportcijfer van 8,1. Het landelijk gemiddelde was een 6,3. 
Geplaatst op: maandag 14 januari 2019
Ook dit jaar organiseert leerlingvereniging ARS weer een klassieke muziekavond. Wil je meedoen of aanwezig zijn, lees dan verder.
Geplaatst op: woensdag 5 december 2018
“To honour, to remember and to learn” was de titel van het Eerste Wereldoorlog project waaraan de vijfde klas de afgelopen tijd heeft gewerkt.
Geplaatst op: woensdag 28 november 2018

De leerlingen uit leerjaar 6 maken als eindexamenopdracht een profielwerkstuk. Deze werd vorige week gepresenteerd aan de leerlingen uit klas 5 en 6 en hun begeleidende docenten. 

Geplaatst op: woensdag 31 oktober 2018
Diede van Oorschot uit klas 4B heeft een bronzen medaille behaald bij een internationale shorttrack-wedstrijd in Dresden.
Geplaatst op: zaterdag 20 oktober 2018
‘I gotta feeling, that tonight is gonna be a good night, that tonight is gonna be a good night, that tonight is gonna be a good good night!’
Geplaatst op: donderdag 18 oktober 2018

Afgelopen week werd op het CGU een workshopweek gehouden. 

Geplaatst op: maandag 16 juli 2018

Eindelijk is het zover: de dag waarop je zes jaar lang hebt gewacht, waarvoor je zes jaar lang hebt gestrest en vooral waarvoor je keihard hebt gewerkt: de uitreiking van je gymnasiumdiploma.

Geplaatst op: maandag 9 juli 2018

Maandagochtend 2 juli vertrokken 47 vierdeklassers voor een vijfdaagse excursie naar Berlijn. Tijdens de reis stonden de vakken geschiedenis en aardrijkskunde centraal.

Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste