Schoolgids 2023-2024                    

Beste lezer,
Via
deze link vind je de schoolgids van het CGU voor het schooljaar 2023-2024.
In de schoolgids van het Christelijk Gymnasium Utrecht (CGU) vind je informatie op hoofdlijnen over wie, wat, waartoe en hoe CGU-onderwijs is georganiseerd. CGU-onderwijs is breed bedoeld: alle door de school georganiseerde activiteiten hangen met elkaar samen en dragen bij aan je persoonlijke ontwikkeling. Met je diploma ben je klaar om, met grip op je leven, je studie en later je beroep, als burger te functioneren in en bij te dragen aan de maatschappij.

Deze gids helpt je je weg te vinden in de school. Ze beschrijft wat school te bieden heeft, wat we daarin van jou verwachten en wat jij van ons kunt verwachten. 

Het CGU maakt deel uit van de stichting PCOU Willibrord. Op deze site vind je verwijzingen naar protocollen en regelingen, die in deze schoolgids als link zijn opgenomen.

De belangrijkste boodschap aan jou is: als je na het lezen van de schoolgids nog vragen hebt of als er iets voor jou niet duidelijk is, stel je vraag dan aan je docent, begeleider, conciërge, receptie, mentor, conrector, rector, net zo lang tot je duidelijkheid hebt. Dan kun je weer verder met wat voor jou van belang is.

Maak er een mooi jaar van, waar je veel leert in en buiten de lessen, over jezelf en met de ander. 

Ineke Schaveling
Rector